We hebben een nieuwe trainer

 

Onze TC heeft de lastige taak gekregen om een vervanger te zoeken voor de vertrekkende Aranka. Maar het is ze gelukt. En ze heet Mandy Netten.

Net op tijd, want de inschrijvingen voor de zomertrainingen zijn al weer geopend. (Wees er snel bij want inschrijven kan t/m 15 maart)

Mandy stelt zichzelf even voor:

     Hoi allemaal,

Zal mijzelf even voorstellen. Ik ben Mandy Netten, 31 jaar en kom uit 's-Hertogenbosch. Tennis zelf inmiddels bijna 21 jaar en heb dit altijd met enorm veel plezier gedaan. Ben zelf ook nog erg actief met tennissen en speel dus ook regelmatig nog wedstrijden. Ik hoop mijn enthousiasme van het tennisspel op jullie over te brengen. Ben zelf een erg fanatieke speler en hoop ook dat een beetje over te kunnen brengen. Samen met jullie wil ik er een enorm leuke tijd bij LTC De Hoge Heide van gaan maken en jullie verder te helpen in jullie tennisspel. Ook zal je mij gaan zien bij activiteiten buiten de trainingen om. Ben graag actief en betrokken bij de club waar ik les geef. Hoop jullie allemaal op de club te mogen ontmoeten en heb je vragen of wil je iets weten, spreek mij gerust aan. Tot snel allemaal bij LTC De Hoge Heide.

Met sportieve groet,
Mandy Netten

Bericht delen:

Lid worden van onze club?

Ga naar het aanmeldformulier onder de rode knop.