Tennistraining op jouw niveau!

Bij L.T.C. De Hoge Heide kun je op een professionele en aantrekkelijke wijze tennistraining volgen.

Van beginner tot wedstrijdspeler, van jong tot oud, voor iedereen hebben wij een aantrekkelijk trainingsprogramma  beschikbaar. Voorwaarde is wel dat je lid bent (wordt) van onze vereniging.

Twijfel je nog of je trainen wel leuk vindt, meld je dan aan voor Maak Kennis Met Tennis.

Je meldt jezelf aan per cyclus (zomer of winter) waarbij je zoveel mogelijk op niveau, voorkeur samenstelling groep of voorkeur aanvangstijdstip wordt ingedeeld. Je kunt je inschrijven voor groepslessen van 4, 6 of 8 personen.

Zowel de zomer- als de wintertraining betreft een periode van 18 weken, de inschrijving vindt plaats in de maand februari, respectievelijk september. Uiteraard zullen we dit ook communiceren via onze website, nieuwsbrief en de KNLTB Club app. Daarnaast zal de trainer je ook op de hoogte brengen wanneer je kunt inschrijven voor de nieuwe periode.

Wanneer een nieuwe periode start kun je ook vinden in het Lesrooster van Tennisschool Gijs

De trainingen worden buiten gegeven op onze kunstgrasbanen.

Naast de leuke lesprogramma's voor iedereen, kun je als lid van de vereniging ook deelnemen aan club wedstrijden en activiteiten. 

Wij zijn van mening dat het spelen van wedstrijden een onderdeel is van het lesprogramma dat je volgt.

Daarom organiseert de vereniging  gezellige toernooien en competities voor jong en oud waaraan iedereen kan deelnemen (houd de website in de gaten). Het is leuk en leerzaam om naast de lessen ook wedstrijden te spelen.

Heb je nog vragen of opmerkingen?

Je kunt je richten tot Mandy Netten 

Lid worden van onze club?

Ga naar het aanmeldformulier onder de rode knop.