Padeltraining voor senioren

Je kunt je het hele jaar door opgeven voor onze padeltrainingen.
De startdatum is altijd in overleg met de betrokken trainer.

De lessen worden op diverse manieren aangeboden:

Starterscursus - 3 lessen (racket te is te lenen) 
Maak vrijblijvend en laagdrempelig kennis met padel in 3 lessen (60 minuten per les). Met deze 3 weeks starterscursus heb je Padel zo onder de knie. In een groepje starters (4-6 personen) ga je onder leiding van een gediplomeerde padeltrainer aan de slag. Heb je zelf geen padelracket dan hebben wij er een te leen.

Reguliere lessen - 5 lessen
Volg lessen om stapsgewijs steeds meer over padel te leren. Word een betere padelspeler. Tijdens de reguliere lessen (60 minuten per les) werken we in een groepje doelgericht en stapsgewijs om zo steeds meer over padel te leren. We oefenen allerlei padeltechnieken, tactieken en spelsituaties.

Wedstrijdtrainingen - 5 lessen
Volg trainingen om nog sneller beter te worden. Tijdens deze trainingen (90 minuten per les) staat beter worden centraal. Je wordt sneller beter, dan bij het volgen van lessen. Dit komt omdat wij dieper op de stof ingaan. Je oefent langer met de technieken en tactieken waardoor het inslijten van de technieken en tactieken makkelijker gaat.

5-Strippenkaart - flexibel heel het jaar geldig
Kies voor de strippenkaart als je graag flexibel sport. Daarbij moet je het niet erg vinden om in de minder populaire uren te lessen. De lessen worden namelijk gepland naast de reguliere lessen en trainingen. Het zijn vaak de minst populaire uren die over blijven.
Jij betaalt voor 5x een uur, dus jij bepaalt wie je meeneemt als trainingspartner (dienen wel leden te zijn van onze vereniging). Kom alleen, met zijn tweeën, drieën of vieren naar de padelbaan op de overeengekomen tijd en dag.

Let op: De kaart is trainergebonden, je bent dus afhankelijk van de beschikbaarheid van deze trainer en er kan maar 1 week vooruit worden gepland. De lessen worden in overleg met de desbetreffende trainer ingepland. Meld je voor deze strippenkaart aan bij een van de trainers.

Schrijf je in & train mee!

Aanmelden kan via: www.yourtennis.nl

Heb je nog vragen of opmerkingen?

Je kunt je richten tot Bob van Rijen (Hoofdtrainer) 

Lid worden van onze club?

Ga naar het aanmeldformulier onder de rode knop.