Jan van Muijen benoemd tot erelid van LTC De Hoge Heide

Zoals jullie al eerder hebben kunnen vernemen is Jan van Muijen gestopt als bestuurslid.
Jan is al meer dan 30 jaar actief als vrijwilliger bij de vereniging en als het aan hem ligt gaan daar nog wel een paar jaartjes bij komen.
De meeste van die jaren is hij lid van het bestuur geweest en in de jaren dat dat niet zo was, was hij op de achtergrond actief met de financiën en ledenadministratie, ter ondersteuning van de toenmalige penningmeester.
Jan heeft daarmee een ongekende en ongeëvenaarde bijdrage geleverd aan onze vereniging.

We kennen Jan als een zeer betrokken bestuurslid. Altijd bereid om te helpen naast zijn reguliere taken, de gaten dicht te lopen bijvoorbeeld als er ‘even niemand van was’, denk aan horecazaken en sponsorcommissie.
Ook bij vele andere commissies heeft hij een bijdrage geleverd, zoals bijvoorbeeld de evenementencommissie en de clubkampioenschappen.
Positief kritisch en altijd met het belang van de vereniging voorop.
En uiteraard draait hij regelmatig zijn uurtjes op onze tennisbanen en de laatste tijd ook steeds meer op de padelbanen.

We zullen Jan gaan missen in het bestuur. We hebben vele jaren met hem mogen samenwerken en altijd met heel veel plezier, want Jan is een prettig en aimabel mens.
Binnen het bestuur heeft hij zijn functie neergelegd maar Jan zou Jan niet zijn als hij niet had aangeboden om de ledenadministratie te blijven doen en daarbij wat meer op de achtergrond de nieuwe penningmeester te ondersteunen met de financiën.

Dus gelukkig zijn we voorlopig nog niet van hem af.

Een aantal jaren geleden heeft Jan een koninklijke onderscheiding mogen ontvangen voor het vele vrijwilligerswerk dat hij heeft gedaan. Zeer verdiend, en het illustreert ook zijn grote bijdrage aan onze vereniging.

Gezien de uitzonderlijke bijdrage van Jan wisten we eigenlijk nog maar een ding om onze dank en waardering uit te spreken. Onder luid applaus en met goedkeuring van alle aanwezigen op de ledenvergadering is Jan benoemd tot erelid van onze vereniging.

Bericht delen:

Wil je lid worden of eens kennis maken met tennis of padel? Klik hier :