Tennis- en padeltraining op jouw niveau!

Bij L.T.C. De Hoge Heide kun je op een professionele en aantrekkelijke wijze tennis- en padeltraining volgen.

Van beginner tot wedstrijdspeler, van jong tot oud, voor iedereen hebben wij een aantrekkelijk trainingsprogramma beschikbaar. Voorwaarde is wel dat je lid bent (wordt) van onze vereniging.

De allerkleinsten beginnen met de cursus "Tenniskids". Hier maken de kinderen op de juiste manier kennis met het boeiende en veelzijdige spelletje tennis. Met aangepast spelmateriaal wordt spelenderwijs het balgevoel, het anticipatie- en oriëntatie-vermogen verbeterd. Na het behalen van het zogenaamde diploma rood, oranje en groen stromen ze door naar de cursussen voor beginners en gevorderden. Wanneer spelers redelijk vaardig zijn in tennis, zullen we bij deze groepen, in overleg, uitstapjes maken naar de padelbaan. Dit om deze nieuwe tak van sport te introduceren, door onder andere het omgaan met de wanden in deze tak van racketsport, als extra dimensie toe te voegen.

De "Jeugdtrainingen" worden om praktische redenen op leeftijd en beschikbaarheid ingedeeld. Wij gaan zo veel mogelijk uit van het niveau en instelling van het kind. 
De vereniging biedt dan de mogelijkheid om meerdere keren per week te trainen. Een intensief trainingsprogramma voor de jeugd en competitiespelers met meer dan gemiddelde ambitie en aanleg voor tennis.

Schrijf je in & train mee!

Aanmelden kan via: JustTennis via deze link.

Heb je nog vragen of opmerkingen?

Je kunt je richten tot JustTennis via deze link.

Wil je lid worden of eens kennis maken met tennis of padel? Klik hier :