LTC De Hoge Heide
Obligatieplan voor padelbanen

Op de ledenvergaderingen van 21 maart en 2 mei 2024 is ingestemd met de aanleg van 5 padelbanen op ons park in Vlijmen.

Om een deel van de padelbanen te financieren geven we een obligatielening uit. Dat is voor de club namelijk veel voordeliger dan het alternatief: een banklening tegen minimaal 6,5% rente.
Het streven is om €350.000 op te halen d.m.v. deze obligaties bij leden, vrienden en iedereen die mee wil doen.

Deelnemers die een obligatie willen aanschaffen hebben de volgende vier keuzes, alle met een looptijd van 10 jaar:

  • De Clubliefde Obligatie lening (met 1% rendement)
  • De Voordeel Obligatie lening (met 2,5% rendement)
  • De Rendement Obligatie lening (met 4% rendement)
  • De Sponsor Obligatie (zonder rente)

Actuele stand van de verkochte obligaties (live!)

 

Help jij padel mogelijk te maken bij Tennis en Padel vereniging LTC de Hoge Heide in Vlijmen?

Vul het formulier in om één of meerdere obligaties te kopen. 

Je ontvangt pas een betaalverzoek als 100% zeker is dat de aanleg van de padelbanen doorgaat!

 

Meer informatie

Bij de Rendement Obligatie lening met annuïtaire aflossing (rente en aflossing). De obligaties kennen een rendement van 1%, 2,5% en 4% afhankelijk van het bedrag van de obligatie. Bij de Voordeel, Clubliefde en Rendement Obligatie wordt de obligatie gecombineerd met een fiscaal aftrekbare schenking waardoor je de club extra ondersteunt. Onderstaand staan de vier opties nader toegelicht.

De reglementen van de verschillende obligaties zijn te downloaden via de onderstaande links:

Fiscale constructie

Bij dit obligatieplan wordt gebruik gemaakt van de fiscale voordelen van een periodieke gift aan een vereniging. In onderstaande video wordt de constructie toegelicht. De constructie is getoetst door een fiscalist. Hierdoor heeft u zekerheid dat de constructie door de belastingdienst wordt geaccepteerd en de jaarlijkse schenking volledig aftrekbaar is van de inkomstenbelasting. Deze constructie is niet nieuw en wordt al veel toegepast.

 

Belastingaangifte periodieke gift en lening

Voor particulieren moet de schenking bij de Belastingaangifte worden opgegeven. U ontvangt hiervoor jaarlijks een jaaropgave met alle benodigde gegevens en instructie zodat u direct alles bij de hand heeft. 

De uitstaande lening dient voor particulieren te worden opgegeven als belegd vermogen in BOX 3. Afhankelijk van uw financiële situatie bent u vermogensrendementsheffing verschuldigd. Omdat dit per persoon en ook per jaar kan verschillen is in het aangegeven rendement hiermee geen rekening gehouden.

Klik hier voor meer info op de website van de Belastingdienst

 

 

Vragen?

Heb je vragen of zijn er dingen toch niet duidelijk? of wil je als bedrijf/sponsor meehelpen aan de financiering van de padelbanen? Neem dan contact op met onze penningmeester Yvette Faber (penningmeester@hogeheide.nl).

Mocht je geen ontvangstbevestiging krijgen van je inschrijving via de mail dan is er iets niet goed gegaan, neem dan contact op, Check ook je spambox. 

 

Wil je lid worden of eens kennis maken met tennis of padel? Klik hier :