Ontwikkelingen van ons park

In het afgelopen halfjaar heeft bureau Sport&Ruimte in opdracht van de gemeente Heusden, een visieplan opgesteld voor Sportpark De Hoge Heide.

Dit visieplan is opgesteld in samenwerking met alle sportverenigingen, de aanwezige ondernemers op het sportpark, de buurt en met verschillende afdelingen van de gemeente.

Klik hier voor het visieplan

Het schetst een toekomstbeeld hoe het traditionele sportpark De Hoge Heide kan worden doorontwikkeld tot een modern sportpark met een meer open karakter en een bredere sportief maatschappelijke functie, waarbij zoveel mogelijk rekening is gehouden met alle noden en wensen van alle betrokkenen.

Voor ons als LTC De Hoge Heide is dit een zeer belangrijk plan, omdat het laat zien dat we met onze banen verschuiven naar het zuiden (richting de dijk) en dat er in de nabije toekomst ruimte is voor ons om meer padelbanen en een eigen paviljoen te realiseren.

Let wel, het is een visieplan. Alle onderdelen die erin staan moeten nader worden uitgewerkt, getoetst op haalbaarheid en in detail worden vormgegeven. Ook zullen de diverse onderdelen in het plan nog door de gemeente moeten worden goedgekeurd. Onderdelen die onze vereniging raken zullen, waar nodig, ook in een ALV worden voorgelegd.

In het plan is een locatie aangegeven waar onze tennis- en padelbanen en paviljoen in de toekomst zouden kunnen komen te liggen, maar hoe dit nu ingetekend is, is slechts een mogelijk scenario.

Bij de verdere uitwerking van de plannen bepalen we hoeveel tennis- en padelbanen we nodig hebben, hoe de indeling zal zijn et cetera.

Ook zijn wij als LTC De Hoge Heide in gesprek met de gemeente over een aantal specifieke zaken die belangrijk en urgent zijn voor ons, zoals de planning van de padelbanen en hoe wij een eigen paviljoen kunnen realiseren.  

Lees het visieplan eens door. Heb je vragen, opmerkingen of ideeën, stuur dan een mail naar voorzitter@hogeheide.nl

Wij zijn ook op zoek naar uitbreiding van ons bestuur om de komende jaren onze mooie toekomstplannen vorm te geven.

Vind je het leuk om daar als bestuurslid aan mee te werken, mail dan ook naar voorzitter@hogeheide.nl.

Jullie zijn hard nodig, want vele handen maken licht werk.

Klik hier voor het visieplan

 

Bericht delen:

Wil je lid worden of eens kennis maken met tennis of padel? Klik hier :