Problemen baanverlichting

5 februari update

Ook de banen 10 t/m 12 werken weer in combinatie met het afhangsysteem en kunnen dus weer afgehangen worden.
Er zijn inmiddels ook al weer een paar kapotte armaturen gerepareerd, maar er zijn er ook weer een paar bijgekomen. Het blijft helaas nog een beetje tobben, maar de grootste problemen lijken voorbij.
Met dank aan de personen die zich hiervoor hebben ingezet!

12 januari

De meeste banen zijn weer beschikbaar, omdat het afhangsysteem weer gekoppeld is aan de verlichting.

De verlichting van de banen 10 t/m 12 werken nog steeds niet op het afhangsysteem, een probleem wat al langer speelt. Deze banen zijn daardoor niet af te hangen in de avonduren.

23 december

De verlichting geeft al enige tijd heel wat problemen. Er wordt samen met de gemeente en diverse andere partijen dan ook hard gewerkt aan een oplossing.
De banen 1 t/m 6 en 10 t/m 12 zijn hierom in de avond voorlopig niet af te hangen.
Omdat op dit moment de koppeling met het afhangen van de banen niet werkt moeten we iedere dag de verlichting handmatig aan- en uitzetten.
Aanzetten gebeurt rond 16:30, uitzetten gebeurt nadat de laatste reservering van de dag is afgelopen. Hieronder staan de dagen gemeld dat de verlichting niet aangaat en er dus niet getennist of gepadeld kan worden.
Aangezien wij een beroep doen op vrijwilligers die iedere dag naar de baan gaan om de verlichting uit te zetten, vragen wij aan iedereen om goed te reserveren, en als je besluit niet te komen de reservering uit het systeem te halen.

Op de volgende dagen zal in de avond de verlichting niet aangezet worden en kan er dus niet worden getennist en gepadeld:
Zondag 24 december
Maandag 25 december
Dinsdag 26 december
Zondag 31 december
Maandag 1 januari

Bericht delen:

Wil je lid worden of eens kennis maken met tennis of padel? Klik hier :