Update regels Coronavirus 14 oktober

Hierbij een samenvatting van de nieuwe besluiten van de overheid die voor ons tennissers van belang zijn. Lees dit bericht goed door!

Dubbelspel:

Naar aanleiding van de persconferentie van 13 oktober en berichten in de krant is er verwarring ontstaan over de vraag of er bij tennis en padel wél of niet gedubbeld mag worden. Vandaag heeft de KNLTB contact gehad met het NOC/NSF en is tot de slotsom gekomen dat dubbelspel wél is toegestaan.
Uiteraard met inachtneming van de al eerder geldende regels omtrent 1,5 meter afstand, geen high-fives en niet gezamenlijk op de bankjes gaan zitten.
Let voorts op de looprichting bij het verlaten van het park.
Omdat te verwachten is dat er meer gehandhaafd zal gaan worden door politie of boa's èn omdat we zo snel mogelijk weer naar een versoepeling willen wordt alle leden met klem verzocht om de regels in acht te nemen.

Competitie

Het is vanaf 14 oktober niet toegestaan om competitie te spelen. Dit houdt in dat de thans lopende (verlate voorjaars-)competitie met onmiddellijke ingang stil komt te liggen en in 2020 niet meer opgestart gaat worden. Hetzelfde geldt voor de interne herfstcompetitie.

Training

De tennis- en padeltraining gaan gewoon door. De groepsgrootte zal wél veranderen. Deelnemers aan de training worden hierover geïnformeerd.

Bericht delen:

Lid worden van onze club?

Ga naar het aanmeldformulier onder de rode knop.