Open Dag 12 september

Op 12 september organiseert LTC De Hoge Heide een Open Dag voor iedereen (16+) die wil kennismaken met tennis en/of padel. Tussen 10:00 u en 13:00 u zijn er tennis- en padelclinics op ons park. INSCHRIJVING INMIDDELS GESLOTEN

LTC De Hoge Heide biedt voor ieder wat wils: zowel recreatieve als competitie spelers kunnen er terecht op een van de 18 banen voor vrij spelen en georganiseerde activiteiten zoals eendaagse activiteiten, interne competities en competities georganiseerd vanuit de tennisbond. Tijdens deze activiteiten speel je samen met een maatje of een team op een of meerdere momenten wedstrijden waarbij de sfeer en de strijd in meer of mindere mate centraal staan.
Sinds 2019 is er de mogelijkheid -naast het tennis- om op 2 banen padel te spelen; deze variant op de tennissport is enorm in opkomst. Voor degenen die nog niet bekend zijn met padel: het is een combinatie van tennis en squash waarbij in een omheinde ruimte van 10x20 m2 in tweetallen tegen elkaar wordt gespeeld en er gebruik gemaakt mag worden van de wanden.

Twijfel je of tennis of padel wel iets is voor jou omdat je nog niemand kent of de sport niet beheerst, dan moet je zeker komen kijken op de Open Dag en meedoen aan een clinic! De clinics staan onder leiding van het trainersteam van Tennisschool Gijs, dat jou uiteindelijk ook de fijne kneepjes van de sport gaat bijbrengen en in contact brengt met spelers van een vergelijkbaar niveau.

Heb je interesse om mee te doen aan een van de clinics, ben je van harte welkom op 12 september!
INSCHRIJVING IS GESLOTEN MAAR KOM GERUST GEZELLIG KIJKEN

Bericht delen:

Lid worden van onze club?

Ga naar het aanmeldformulier onder de rode knop.