In Memoriam Lily Belle

Woensdag 19 juni bereikte ons het droevige nieuws dat Lily Belle op 92-jarige leeftijd is overleden.
Lily is voor LTC de Hoge Heide van grote betekenis geweest.

Zij was een van de oprichters van de toenmalige Tennis Club Vliedberg, van waaruit na een fusie onze tennisvereniging is voortgekomen.

Vanaf het eerste begin heeft zij zich bij onze club op talloze terreinen met volle overgave ingezet. Zo was zij heel lang geleden nauw betrokken bij het opzetten van een damescompetitie, jaren als actief speelster, maar toen het tennissen wat moeilijker werd nog heel lang als trouwe supporter en competitieleider.

Ook is Lily vanaf het allereerste begin de organisator geweest van vele gezelligheidstoernooien en heeft ze jarenlang in de redactie gezeten van ons toenmalige clubblad Stennis. Haar legendarische “wist je dat”-artikelen waren een vast en graag gelezen item.

Maar ook toen het tennissen vanwege haar leeftijd niet meer lukte was Lilly een trouwe bezoeker bij competities en toernooien en had altijd een warme belangstelling en interesse in het reilen en zeilen bij LTC de Hoge Heide.

Wij herinneren haar vooral als de vrouw die altijd zeer geïnteresseerd was in de mens.

Kinderen die al op jonge leeftijd lid werden volgde zij met grote belangstelling tot diezelfde kinderen al lang volwassenen waren geworden. En ze vergiste zich zelden in namen en familieverbanden.


Op haar 80-ste verjaardag hebben we baan 4 naar haar vernoemd. Het doek met haar foto zal daar voor altijd blijven hangen.

 

 

Bericht delen:

Lid worden van onze club?

Ga naar het aanmeldformulier onder de rode knop.

Voor Maak Kennis Met Tennis of Padel klik hier