Het terras en de bar gaan op 1 juni weer open

Bericht van Peter de Ruijter aan onze leden:

Beste tennisleden, 

Vanaf 1 juni mag De Hoge Heide weer open met Bar/Terras/Restaurant en bowling.
We zijn erg enthousiast om weer open te mogen en ook de leden weer te mogen ontvangen in onze horeca. 
Tijdens deze versoepeling gelden enkele richtlijnen/maatregelen die De Hoge Heide moet treffen om veilig open te kunnen:

GEZONDHEIDSCHECK

Iedereen die iets wil drinken wordt voorafgaand aan een bezoek aan de horeca gecontroleerd op gezondheidsklachten. 

Hiervoor is een speciale controlepost ingericht bij ingang van het terras. Als je geen gezondheidsklachten hebt mag je je handen desinfecteren en plaatsnemen op het terras. Als je klachten hebt wordt toegang ontzegd en gevraagd om thuis in quarantaine te gaan.
 

CORONAPROOF - TERRAS

Op het terras mogen tweetallen binnen 1,5 meter van elkaar gaan zitten. Dit valt onder een gedoogbeleid want er wordt in de openbare ruimte gehandhaafd vanaf 3 personen. Grotere aantallen mogen aan 1 tafel plaatsnemen mits zij tot 1 gezin behoren of mits zij op 1,5 meter afstand van elkaar kunnen blijven zitten. Dus 4 vrienden mogen ook met elkaar aan een tafel zitten zolang zij op veilige afstand van elkaar kunnen blijven. Iedereen moet zittend plaatsnemen op het terras. Personeel mag afruimen en bedienen binnen 1,5 meter omdat er enkel gasten zijn die aangegeven hebben geen klachten te hebben. Om botsingen of teveel loopverkeer te voorkomen is er 1 looprichting uitgezet. Er is 1 ingang en 1 uitgang. Verder geldt voor wat betreft het nuttigen van consumpties geen beperking.
 

CORONA PROOF - BAR

Binnen gelden dezelfde afstandsregels en regels met betrekking tot aantal personen aan een tafel of bowlingbaan. Echter mogen er per afzonderlijke eet/drink gelegenheid in het gebouw maximaal 30 personen zijn (exclusief personeel) en er moet vooraf gereserveerd worden.
. 

De Hoge Heide heeft daarom bedacht om met tijdsloten te werken
op maandag t/m vrijdag:

Tijdslot 1. 19.00-20.30
Tijdslot 2. 20.30-22.00
Tijdslot 3. 22.00-23.30
Tijdslot 4. 23.30-01.00

Je kunt dagelijks via 073-5119657 een tijdslot reserveren. Ieder tijdslot duurt 1,5 uur en je betaalt hiervoor 15 euro per persoon middels PIN bij binnenkomst. 
Je ontvangt hierbij een welkomstplankje en kunt bier, wijn, fris, speciaalbier, of mixdranken bestellen.

Spelregels:

- Red bull en shots zijn uitgezonderd. 
- Een drankje kan besteld worden direct bij aanvang of als eerdere glazen bijna leeg zijn. 
- Als men een tweede tijdslot reserveert wordt het welkomstplankje vervangen door een portie hapjes naar keuze van onze kaart. 

Welkomstplankje:
 

Tijdsloten zaterdag & zondag: 

Tijdslot 1. 10.00-11.30
Tijdslot 2. 11.30-13.00
Tijdslot 3. 13.00-14.30
Tijdslot 4  14.30-16.00

Appelgebak en 2 consumpties naar keuze voor 7,50 euro per persoon. Je kunt dagelijks via 073-5119657 een tijdslot reserveren.

We hopen jullie snel weer te zien!

Bericht delen:

Lid worden van onze club?

Ga naar het aanmeldformulier onder de rode knop.