Eindelijk is het zover...

Op maandag 25 maart is Padelservice Nederland gestart met de bouw van twee padelbanen op ons park. Zoals op de foto’s te zien is zijn ze al een eind op weg en staat de kooiconstructie inmiddels. De kunstgras mat wordt er spoedig ingelegd en dan zullen de banen snel speelklaar zijn.


Opening  De padelbanen worden op zaterdag 1 juni officieel geopend. Dat gaan we doen tijdens de feestavond van het 50-jarige jubileum. Om 20.00 uur zal er een lintje doorgeknipt worden en zal er een demonstratie plaatsvinden. We hopen dat er zoveel mogelijk leden aanwezig zullen zijn om met ons te proosten op dit prachtige initiatief!


Padelactiviteiten   Binnenkort zal ook duidelijk worden welke activiteiten we op padelgebied gaan organiseren. Er gaan clinics komen voor beginners en gevorderden kunnen zich inschrijven om in het najaar competitie te gaan spelen. Ook wordt het mogelijk om in te schrijven voor trainingen. Leuke activiteiten voor alle niveaus en alle leeftijden!
Direct na de opening barst het feest vanwege het 50-jarig jubileum van onze tennisclub los. Hopelijk tot ziens op 1 juni!

Sportieve groet,
Bestuur, Evenementencommissie & Padelcommissie

Bericht delen:

Lid worden van onze club?

Neem contact op via de penningmeester of gebruik het aanmeldformulier: