Corona Update 9 Mei

Iedereen mag weer tennissen en padellen!

Download hier de poster met alle regels
CHECK DEZE PAGINA REGELMATIG OP EVENTUELE UPDATES!!

Vanaf maandag (11 mei) is tennissen en padellen, onder bepaalde voorwaarden, voor iedereen weer mogelijk. 
Om weer vrij te mogen spelen, moet iedereen zich aan een aantal regels houden. Hieronder zetten we de belangrijkste op een rijtje.

  1. Iedereen boven 12 jaar moet 1,5 meterafstand in acht nemen. 
  2. Voorlopig mag er alleen gesingeld worden voor spelers vanaf 19 jaar. Jeugd tot en met 18 jaar mag wel dubbelen. 
    Uitzondering: twee spelers die onder één dak wonen mogen dubbelen tegen twee andere spelers die onder één dak wonen.
  3. Banen kunnen alleen online vanuit huis gereserveerd worden via de KNLTB club app. Op de club een baan reserveren is niet mogelijk. De app is makkelijk te downloaden op je telefoon/tablet. Wie echt grote problemen ondervindt bij het reserveren via deze app, kan een mailtje sturen naar tc@hogeheide.nl. We zullen zal dan een baan voor je reserveren indien de gewenste tijd vrij is. 
    De reserveringstijd voor singels is tijdelijk verhoogd tot 1 uur. Het is mogelijk om twee dagen vooraf een baan te reserveren. Het is niet mogelijk voor één persoon om banen na elkaar af te hangen. Er moet minimaal 4 uur tussen de speeltijden zitten. Ga op een sociale wijze om met je reserveringen. 
  4. Er is een routing uitgezet op de tennisbaan. Iedereen komt binnen via de normale ingang en verlaat het park via de uitgang van de voetbalvereniging. De routing is aangeven met borden. 
  5. Het is niet toegestaan op het park te zijn zonder reservering van een baan. Er wordt verwacht dat je na het tennissen het park meteen weer verlaat. Je kunt geen gebruik maken van het toilet in het paviljoen, ga dus vooraf thuis naar het toilet. Kijkers langs de baan (dit geldt ook voor ouders) zijn niet toegestaan.
  6. Het bestuur verwacht dat alle leden zich aan bovenstaande regels houden. Het is namelijk de manier om ons park geopend te houden voor iedereen die weer wil tennissen en padellen. Spreek gerust andere spelers erop aan als dit niet gebeurt.

Start zomertraining

Vanaf 18 mei starten de lessen van de zomertraining. Het wordt een cyclus van twaalf lessen. Er kan niet meer ingeschreven worden. De trainingen zijn gevuld, dus we kunnen er helaas ook niemand meer tussen zetten.

Inloopochtend

Met ingang van maandag 11 mei starten ook de inloopochtenden weer. Let op: het is alleen mogelijk om te singelen en natuurlijk zijn de regels die hierboven genoemd zijn ook hier van kracht.  

Racketavond

Vanaf 15 mei is het ook weer mogelijk om te husselen. Let op: ook hier alleen singelen. En natuurlijk gelden ook hier bovengenoemde regels. 

 

Bericht delen:

Lid worden van onze club?

Ga naar het aanmeldformulier onder de rode knop.