Corona en onze vereniging

Om verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan worden er overal maatregelen genomen.

Ook wij als vereniging krijgen hierover vragen en ook wij, zoals veel andere verenigingen, hebben besloten hierin de adviezen van de KNLTB en het RIVM te volgen.

Kort samengevat betekent dit, op dit moment, dat alle activiteiten van onze vereniging worden afgelast, zo ook de trainingen en vrij tennis. Het sportcomplex is gesloten. 
Een en ander in ieder geval tot 6 april.

Zie ook: bericht KNLTB
Zie ook: veelgestelde vragen

14 maart 2020
In gezamenlijk overleg is besloten de Algemene Ledenvergadering op donderdag 19 maart niet door te laten gaan

15 maart 2020
Vanaf nu zijn alle activiteiten binnen onze vereniging stopgezet. Dit geldt ook voor de trainingen en het vrij tennissen.

16 maart 2020
De captainsavond voor de voorjaarscompetitie is afgelast. De start van de voorjaarstrainingen wordt opgeschoven naar een nader te bepalen datum.

19 maart 2020
Op dit moment ligt het verenigingsleven stil en is er nog geen zicht op tot wanneer de maatregelen omtrent het coronavirus aanhouden.
De start van de KNLTB Voorjaarscompetitie wordt voorlopig uitgesteld naar begin mei. Op deze manier kunnen we voor de zomervakantie een volledige competitie afspelen en wordt verenigingen en spelers voldoende ruimte geboden om zich voor te kunnen bereiden. 

Uiterlijk 1 mei neemt de KNLTB het besluit of de nieuwe startdatum en planning haalbaar zijn of dat er nieuwe aanpassingen nodig zijn. Hierin worden ook meegenomen de gevolgen voor de geplande toernooien.

Het Bestuur van LTC De Hoge Heide

Bericht delen:

Lid worden van onze club?

Ga naar het aanmeldformulier onder de rode knop.

Voor Maak Kennis Met Tennis of Padel klik hier