Ja,….  De eerste echte zonnestralen van dit jaar zijn inmiddels gesignaleerd en wat is er nou leuker dan van de zon genieten? Nou, wat dacht je van het Summer Splash Toernooi. Dat is en lekker sportief bezig zijn en ook van de zon genieten. Het Summer Splash Toernooi wordt gehouden op zondag 2 juli en is voor alle leeftijden we hebben namelijk een categorie voor ouder-kind en een categorie voor volwassenen.

Voor het ouder-kind onderdeel is het de bedoeling dat jij (8 tot 16 jaar) je inschrijft met een volwassene. Deze volwassene mag je vader, je moeder, je tante of je overbuurman zijn. Al met al maakt het niet heel veel uit welke volwassene jij kiest om met jou mee te doen. Gedurende de middag speel je een potje tennis, padel en een ander leuk spel.

Als je als volwassen (16+) mee wilt doen dan kun je je inschrijven voor tennis of padel adults only. Wij koppelen je deze middag aan een geschikte partner zodat je een middag vol plezier hebt. We zullen de indeling zo proberen te maken dat je qua niveau leuke potten kunt spelen.

Ojaa, ondanks dat we natuurlijk allemaal graag willen winnen is het spelplezier deze dag de echte winnaar.

Het toernooi gaat rond 13 uur van start en omstreeks 17:00 zullen jullie natuurlijk wel honger beginnen te krijgen. Uiteraard zullen we zorgen dat je ook een lekker maaltijd krijgt.

Dit wil je natuurlijk niet missen dus schrijf je snel in via onderstaand formulier. Dit kan tot uiterlijk 25 juni.

Als 'ouder-kind'-koppel vragen we € 7,50 inschrijfgeld per koppel, voor het 'adults only' evenement vragen we € 5,- per persoon.

Dus, zonnebrilletje op en genieten maar… Wij zien iedereen graag meedoen.

Hoppa.

Namens de evenementencommissie en de jeugdcommissie wensen we jullie voornamelijk veel plezier toe.

INSCHRIJFFORMULIER:

Formulate Example
Formulier succesvol verzonden!
Er is een fout opgetreden. Probeer het later nogmaals.

 

Wil je lid worden of eens kennis maken met tennis of padel? Klik hier :