Open Dag 17 maart.
Kom kennismaken met de vereniging!

Op 17 maart organiseert LTC De Hoge Heide een Open Dag voor iedereen (16+) die wil kennismaken met tennis of padel. Tussen 10.00u en 13.30u zijn er tennis- en padelclinics op het park gelegen aan de De Hoge Heide 4 te Vlijmen:
- padel van 10:00 tot 12:00
- tennis van 11:30 tot 13:30

LTC De Hoge Heide biedt voor ieder wat wils: zowel recreatieve als competitie spelers kunnen er terecht op één van de 18 banen voor vrij spelen en georganiseerde activiteiten zoals eendaagse activiteiten, interne competities en competities georganiseerd vanuit de tennisbond. Tijdens deze activiteiten speel je samen met een maatje of een team op één of meerdere momenten wedstrijden waarbij de sfeer en de strijd in meer of mindere mate centraal staan.

Sinds 2019 is er de mogelijkheid -naast het tennis- om op 2 banen padel te spelen; deze variatie op de tennissport is enorm in opkomst. Voor degenen die nog niet bekend zijn met padel; het is een combinatie van tennis en squash waarbij in een afgesloten ruimte van 10x20 meter in tweetallen tegen elkaar gespeeld wordt en er gebruik gemaakt mag worden van de wanden.

Twijfel je of tennis of padel wel iets voor jou is omdat je nog niemand kent of de sport niet beheerst, dan moet je zeker komen kijken op de Open Dag en meedoen aan een clinic! De clinics staan onder leiding van het trainersteam van Tennisschool Gijs, dat jou uiteindelijk ook de kneepjes van de sport gaat bijbrengen en in contact brengt met spelers van vergelijkbaar niveau.

Heb je interesse in deze Open Dag of wil je meedoen aan één of beide clinics dan ben je van harte welkom op 17 maart! 

Hieronder kun je je inschrijven:

Formulate Example
Formulier succesvol verzonden!
Er is een fout opgetreden. Probeer het later nogmaals.

Wil je lid worden of eens kennis maken met tennis of padel? Klik hier :