19 AUGUSTUS ORGANISEREN WIJ HET GEWOONGEZELLIGTOERNOOI!
Wil je meedoen? Vul het onderstaand formulier uiterlijk 14 augustus in!

Gedurende vele jaren is tegen het einde van augustus een tennistoernooi georganiseerd voor senioren. Dit toernooi droeg de naam van Piet Rabou, een van de pioniers van omze vereniging. Voor dit toernooi was de hele maandag uitgetrokken. Door omstandigheden heeft het toernooi een aantal jaren geen doorgang kunnen vinden, wat door velen als zeer jammer werd ervaren.

Was het Piet Rabou voorheen een dagtoernooi, het GewoonGezelligToernooi is een toernooi van een halve dag. Om toch op een redelijke tijd klaar te zijn, spelen we wedstrijden van 40 minuten. Wanneer we daarbij allemaal Gewoon Gezellig een potje tennissen, dan zijn we per definitie allemaal winnaars en hoeven we de uitslagen daarvoor niet vast te leggen.

Er worden alleen dubbels gespeeld. De deelnemers kunnen aangeven hoeveel wedstrijden zij willen spelen. Dat kunnen er 0, 1, 2 of 3 zijn. De 0-wedstrijden is een mogelijkheid, waarvan door geblesseerde spelers wel gebruikt gemaakt wordt. Tegen betaling van het inschrijfgeld krijgen ze dan de consumptiebonnen en kunnen ze ook deelnemen aan het buffet.

Het toernooi wordt gehouden op maandag 19 augustus. De eerste wedstrijden starten om 13.30u. De deelnemers dienen dan ook uiterlijk om 13.15u aanwezig te zijn

Heb je zin om mee te doen, vul dan onderstaand formulier in.
Vergeet niet op de verzendknop te drukken.

INSCHRIJFFORMULIER:

Formulate Example
Formulier succesvol verzonden!
Er is een fout opgetreden. Probeer het later nogmaals.

 

Lid worden van onze club?

Neem contact op via de penningmeester of gebruik het aanmeldformulier: