Doe jij ook mee?

Inschrijven
De inschrijving voor de padelcompetitie voor HET VOORJAAR is geopend.
Wil je meedoen? Vul onderstaand formulier in.
Wees er op tijd bij, je kunt je inschrijven tot 1 januari.

LET OP!
Het wordt steeds drukker met inschrijvingen en daardoor zullen wij vaker teams moeten uitloten/teleurstellen.

Loten
Als er meer inschrijvingen zijn dan onze banen aankunnen, zullen we helaas moeten gaan loten. De teams die worden uitgeloot, worden per mail op de hoogte gebracht en krijgen de mogelijkheid (bij genoeg banen) op een andere dag in te schrijven.

Competitieaanbod
Op zowel vrijdag, zaterdag als zondag wordt er gespeeld in verschillende klassen. De competitie wordt ingedeeld op basis van teamgemiddelde om padelspelers zoveel mogelijk tegen gelijkwaardige tegenstanders te laten spelen. De competitie is dus voor iedereen: beginners, licht gevorderden, gevorderden en wedstrijdspelers.

Promotie en degradatie
Vanaf 2022 wordt tijdens alle padelcompetities gespeeld om promotie/degradatie. Hierdoor zal er een piramidale opbouw van klassen ontstaan, waardoor uiteindelijk de niveauverschillen in de klassen kleiner worden. De teamrechten gelden per competitie. Een team promoveert of degradeert dus naar dezelfde competitie het jaar daarna.
Bijvoorbeeld: een team wordt kampioen in de Zomercompetitie 2022 en promoveert naar een hogere klasse in de Zomercompetitie 2023.

Het maximaal aantal te plaatsen teams per competitie-dag:

vrijdag
zaterdag
zondag
4 teams
8 teams
8 teams


Heb je op zaterdag of zondag een voorkeur voor de ochtend of de middag, geef dit dan aan onder 'Opmerkingen'. Wij proberen hier dan zoveel mogelijk rekening mee te houden.Klik op de afbeelding als je hem niet goed kunt lezen.

Heb je nog vragen, stuur een mail naar padelcompetitie@hogeheide.nl

Inschrijfformulier:

Formulate Example
Formulier succesvol verzonden!
Er is een fout opgetreden. Probeer het later nogmaals.

Wil je lid worden van onze club of eens kennis maken met tennis of padel? Kijk onder de knop 'aanmeldformulier' :