Lid worden van onze club?

Neem contact op via j.vanmuijen@home.nl of gebruik het aanmeld formulier.

Welkom

Welkom op de trainingssite van L.T.C. de Hoge Heide

 

Image1

 

Tennistraining op jouw niveau!

Bij L.T.C. de Hoge Heide kun je op een professionele en aantrekkelijke wijze tennistraining volgen.

Van beginner tot wedstrijdspeler, van jong tot oud, voor iedereen hebben wij een aantrekkelijke trainingsprogramma  beschikbaar. Voorwaarde is wel dat je lid bent (wordt) van onze vereniging.

Jeugdtraining.

De allerkleinsten beginnen met de cursus "TennisKids". Hier maken de kinderen op de juiste manier kennis met het boeiende en veelzijdige spelletje tennis. Met aangepast spelmateriaal wordt spelenderwijs het balgevoel, het anticipatie- en oriëntatievermogen verbeterd. Na het behalen van het zgn. diploma rood, oranje en groen stromen ze door naar de cursussen voor beginners en gevorderden.

De “Jeugdtrainingen” worden om praktische redenen op leeftijd en beschikbaarheid ingedeeld. Wij gaan zo veel mogelijk uit van het niveau en instelling van het kind.
De vereniging biedt dan de mogelijkheid om meerdere keren per week te trainen. Een intensief trainingsprogramma voor de jeugd en competitie spelers met meer dan gemiddelde ambitie en aanleg voor tennis.

De Jeugdleden melden zich aan voor een compleet seizoen (gelijk aan het schooljaar) de inschrijving vindt plaats in de maanden juli & augustus.

 

Seniorentraining.                                                                                     

“Seniorleden” melden zich aan per cyclus ( zomer versus winter) waarbij ze zoveel mogelijk op niveau, voorkeur samenstelling groep als aanvangstijdstip worden ingedeeld. Je kunt je inschrijven voor Senior groepslessen (8,6,4,2 personen) of privé lessen.

Zomertraining betreft een periode van 20 weken de inschrijving vindt plaats in de maand februari. Zie tarieven voor meer details.

De Wintertraining betreft een periode van 16 weken de inschrijving vindt plaats in de maand september/oktober..  (De trainingen worden buiten gegeven op een van onze kunstgrasbanen).

Naast leuke lesprogramma's voor iedereen, kun je als lid van de vereniging ook deelnemen aan club wedstrijden.  

Wij zijn van mening dat het spelen van wedstrijden een onderdeel is van het lesprogramma dat je volgt.

Daarom organiseert de vereniging  gezellige toernooien en competities voor jong en oud waaraan iedereen kan deelnemen (hou de website in de gaten). Het is leuk en leerzaam om naast de lessen ook wedstrijden te spelen.

Schrijf je in & train mee !

Aanmelden kan via: yourtennis.nl

 

Heb je nog vragen of opmerkingen?

U kunt zich richten tot Bob van Rijen (tennistrainer) via bob@hogeheide.nl of tot Chris Joosten (trainingscoördinator) via tc@hogeheide.nl

 

Peiling

Ik wil het jaarboekje graag nog gedrukt ontvangen?

Inloggen Afhangbord

Laatste tweets