Lid worden van onze club?

Neem contact op via j.vanmuijen@home.nl of gebruik het aanmeld formulier.

Privacy Beleid

Privacy Policy

L.T.C. de Hoge Heide hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy policy willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens.
Wij doen er alles aan om uw privacy te waarborgen en gaan daarom zorgvuldig om met persoonsgegevens. L.T.C. de Hoge Heide houdt zich in alle gevallen aan de toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming.  Dit brengt met zich mee dat wij in ieder geval:

-        Uw persoonsgegevens verwerken in overeenstemming met het doel waarvoor deze zijn verstrekt, deze doelen en type persoonsgegevens zijn beschreven in deze Privacy policy;
-        Verwerking van uw persoonsgegevens beperkt zich tot enkel die gegevens welke minimaal nodig zijn voor de doeleinden waarvoor ze worden verwerkt;
-        Vragen om uw uitdrukkelijke toestemming als wij deze nodig hebben voor de verwerking van uw persoonsgegevens;
-        Passende technische en organisatorische maatregelen hebben genomen zodat de beveiliging van uw persoonsgegevens gewaarborgd is;
-        Geen persoonsgegevens doorgeven aan andere partijen, tenzij dit nodig is voor uitvoering van de doeleinden waarvoor ze zijn verstrekt;
-        Op de hoogte zijn van uw rechten omtrent uw persoonsgegevens, u hierop willen wijzen en deze respecteren.

Als L.T.C. de Hoge Heide zijn wij verantwoordelijk voor de verwerking van uw persoonsgegevens. Indien u na het doornemen van onze Privacy policy, of in algemenere zin, vragen heeft hierover of contact met ons wenst op te nemen kan dit via de contactgegevens onder aan dit document.

Verwerking van persoonsgegevens van leden

Persoonsgegevens van leden worden door L.T.C. de Hoge Heide verwerkt ten behoeve van de volgende doelstellingen:

-        Administratieve doeleinden, met name de ledenadministratie, welke (verplicht) wordt uitgewisseld met de tennisbond KNLTB;
-        Financiële doeleinden, zoals het automatisch incasseren van contributie en eventueel lesgeld;
-        Het uitvoering geven aan de organisatie van tennislessen;

 Grondslag voor deze persoonsgegevens is:

-        Het formulier tot aanmelding als lid van de vereniging.

Voor de bovenstaande doelstellingen kan L.T.C. de Hoge Heide de volgende persoonsgegevens van u vragen:

-        Voornaam;
-        Tussenvoegsel;
-        Achternaam;
-        Adresgegevens;
-        Geboortedatum;
-        Telefoonnummer;
-        E-mailadres;
-        Geslacht;
-        Bankrekeningnummer.

Uw persoonsgegevens worden door L.T.C. de Hoge Heide opgeslagen ten behoeve van bovengenoemde verwerkingen voor de periode:

-        Gedurende de looptijd van het lidmaatschap en daarna alleen in de financiële administratie voor maximaal 7 jaar.

 

Verwerking van persoonsgegevens van Nieuwsbrief abonnees

Persoonsgegevens van Nieuwsbrief abonnees worden door L.T.C. de Hoge Heide verwerkt ten behoeve van de volgende doelstellingen:

-        Het informeren van de persoon d.m.v. nieuwsuitingen;
-        Communicatie over van belang zijnde informatie van de vereniging, zoals uitnodigingen voor evenementen, toernooien en de Algemene ledenvergadering; 

Grondslag voor deze persoonsgegevens is:

-        Het formulier tot aanmelding als lid van de vereniging.

Voor de bovenstaande doelstellingen kan L.T.C. de Hoge Heide de volgende persoonsgegevens van u vragen:

-        Voornaam;
-        Tussenvoegsel;
-        Achternaam;
-        E-mailadres.

Uw persoonsgegevens worden door L.T.C. de Hoge Heide opgeslagen ten behoeve van bovengenoemde verwerkingen voor de periode:

-  Gedurende de periode dat een lid zich niet heeft afgemeld voor toezending van de nieuwsbrief;
- Gedurende de periode dat men als lid van de vereniging aangemeld is

 

Verstrekking aan derden

De gegevens die u aan ons geeft kunnen wij aan derde partijen verstrekken indien dit noodzakelijk is voor uitvoering van de hierboven beschreven doeleinden.

Zo maken wij gebruik van een derde partij voor:

-        Het verzorgen van de internetomgeving, alsmede Cloudopslag;
-        Het verzorgen van nieuwsbrieven en uitnodigingen;
-        Het opnemen als lid in de administratie van de KNLTB, d.m.v. het ledenadministratieprogramma KNLTB.Club, welk programma rechtstreeks elektronisch communiceert met de systemen van de KNLTB; de automatische incasso van verschuldigde gelden verloopt eveneens via deze applicatie.

Met deze partijen hebben wij een zgn. Verwerkersovereenkomst afgesloten. Wij geven nooit persoonsgegevens door aan andere partijen waarmee we geen verwerkersovereenkomst hebben afgesloten. Met deze partijen (verwerkers) maken wij hierin uiteraard de nodige afspraken om de beveiliging van uw persoonsgegevens te waarborgen. Verder zullen wij de door u verstrekte gegevens niet aan andere partijen verstrekken, tenzij dit wettelijk verplicht en toegestaan is. Een voorbeeld hiervan is dat de politie in het kader van een onderzoek (persoons)gegevens bij ons opvraagt. In een dergelijk geval dienen wij medewerking te verlenen en zijn dan ook verplicht deze gegevens af te geven. Tevens kunnen wij persoonsgegevens delen met derden indien u ons hier schriftelijk toestemming voor geeft.

Buiten de EU

Wij verstrekken geen persoonsgegevens aan partijen welke gevestigd zijn buiten de EU.

Minderjarigen

Wij verwerken enkel en alleen persoonsgegevens van minderjarigen (personen jonger dan 16 jaar) indien daarvoor schriftelijke toestemming is gegeven door de ouder, verzorger of wettelijke vertegenwoordiger.

Bewaartermijn

L.T.C. de Hoge Heide bewaart persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk voor het doel waarvoor deze zijn verstrekt dan wel op grond van de wet is vereist.

Beveiliging

Wij hebben passende technische en organisatorische maatregelen genomen om persoonsgegevens van u te beschermen tegen onrechtmatige verwerking, zo hebben we bijvoorbeeld de volgende maatregelen genomen;

-        Alle personen die namens L.T.C. de Hoge Heide van uw gegevens kennis kunnen nemen, zijn gehouden aan geheimhouding daarvan;

-        Wij hanteren een gebruikersnaam en wachtwoordbeleid op al onze systemen;

-        Wij maken back-ups van de persoonsgegevens om deze te kunnen herstellen bij fysieke of technische incidenten;

-        Wij testen en evalueren regelmatig onze maatregelen;

-        Onze medewerkers zijn geïnformeerd over het belang van de bescherming van persoonsgegevens.

Rechten omtrent uw gegevens

U heeft recht op inzage, rectificatie of verwijdering van de persoonsgegeven welke wij van u ontvangen hebben. Tevens kunt u bezwaar maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens (of een deel hiervan) door ons of door één van onze verwerkers. Ook heeft u het recht om de door u verstrekte gegevens door ons te laten overdragen aan uzelf of in opdracht van u direct aan een andere partij. Wij kunnen u vragen om u te legitimeren voordat wij gehoor kunnen geven aan voornoemde verzoeken.

Mogen wij uw persoonsgegevens verwerken op basis van een door u gegeven toestemming hiertoe, dan heeft u altijd het recht deze toestemming in te trekken.

Klachten

Mocht u een klacht hebben over de verwerking van uw persoonsgegevens dan vragen wij u hierover direct contact met ons op te nemen. Komen wij er samen met u niet uit dan vinden wij dit natuurlijk erg vervelend. U heeft altijd het recht een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens, dit is de toezichthoudende autoriteit op het gebied van privacybescherming.

Vragen

Als u naar aanleiding van onze Privacy policy nog vragen of opmerkingen heeft neem dan contact met ons op!

Privacy Verklaring

Contactgegevens

L.T.C. de Hoge Heide , De Hoge Heide 4, 5251 LA Vlijmen

secretariaat@hogeheide.nl

Peiling

Ik wil het jaarboekje graag nog gedrukt ontvangen?

Inloggen Afhangbord

Laatste tweets